Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Κακή αμυντική λειτουργία»

Απογοητευμένος από την κακή αμυντική λειτουργία εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό.

Τσιώλης: «Κακή αμυντική λειτουργία»
Στα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης, στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στο… τρικ το οποίο δεν του βγήκε με τον Ζησόπουλο να γίνεται τρίτο στόπερ δίπλα στους Γκόιαν και Κοντοέ, την στιγμή που ο Φιγκερόα σκόραρε και χάρισε τη νίκη στους «πράσινους».

Αναλυτικά τα όσα είπε:



Για το ματς: «Δυνατό και νευρικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ στην αρχή, όμως ισορροπήσαμε και στο πρώτο μέρος έγινε δυνατό και ωραίο ματς. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο μέρος, όμως ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα γκολ από το κέντρο της άμυνας.

Όταν μπήκε ο Φιγκερόα είχαμε πει ο Ζησόπουλος να γίνει τρίτος αμυντικός για να κλείσουμε τον άξονά μας. Αυτό δεν έγινε και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ ακριβώς από κει. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο, πάλεψαν και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα μείνω σε δύο φάσεις κλειδιά για τον Αστέρα. Η κάθετη στον Ναβάρο που πρόλαβε ο Νάνο και στο 94' το σουτ του Καράσκο, όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με μια καλύτερη επιλογή».

Για το υλικό του Αστέρα: «Αυτό το υλικό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. Έχουμε καλό υλικό. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ και σε μια δύσκολη έδρα για όλους τους αντιπάλους».

Για τα κενά στην άμυνα: «Στα γκολ οι παίκτες έμειναν στις θέσεις τους, απλά δεν έκοψαν. Δεν είναι ότι ήμασταν ανοργάνωτοι, έχει να κάνει με την καλύτερη τοποθέτηση στο μαρκάρισμα. Θα δούμε τι φταίει».

Για Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά πιο γρήγορος από πέρσι. Ο Φιγκερόα θα δώσει λύσεις».

Για διαιτησία: «Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία. Αν μπαίνεις σε αυτό το θέμα αποπροσανατολίζεσαι. Πρέπει να επικεντρώνεσαι στην ομάδα σου».

Για το "διάβασμα" του αγώνα: «Όπως κι εμείς έτσι και ο Παναθηναϊκός ξεκούρασε πολλά παιδιά στο κύπελλο, περιμέναμε την πίεση και θέλαμε με το Ναβάρο και τον Ντε Μπλάσις να βγαίναμε στην αντεπίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: