Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Για την πρόκριση στους «8»

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στη φάση των «16» του Λιγκ Καπ της Αγγλίας είναι αυτό που διεξάγεται στο «Emirates». Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ φιλοξενεί την Τσέλσι ενώ στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Νόριτς.
Συνολικά πέντε αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε και τα φώτα πέφτουν στο Λονδίνο. Σε μια διοργάνωση, η οποία δεν αποτελεί προτεραιότητα κανενός προπονητή ομάδας που διεκδικεί πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ προσφέρει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης παικτών, οι οποίοι δεν έχουν
αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Αρσεναλ-Τσέλσι
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απειλεί να πετάξει εκτός θεσμού τον Αρσέν Βενγκέρ από πολύ νωρίς, κόβοντάς του τα όποια όνειρα για την κατάκτηση ενός «εύκολου» τίτλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την ομάδα να σημειώνει την Κυριακή την 5η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις αλλά σήμερα αναμένεται να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα.
Στην ίδια κίνηση θα προβεί και ο Βενγκέρ, ο οποίος είδε την Άρσεναλ να ξεπερνά την ήττα από την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να σημειώνει την 7η νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος.
Πιθανές Συνθέσεις:
Αρσεναλ
: Φαμπιάνσκι – Βερμάελεν, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Μονρεάλ – Ράμσεϊ, Ροσίτσκι – Γκνάμπρι, Γουίλσιρ, Μιγιάκι- Μπέντνερ
Τσέλσι: Σβάρτσερ – Κέιχιλ, Λουίζ, Μπερτράντ, Αθπιλικουέτα – Μικέλ, Εσιέν – Αζάρ, Μάτα, Γουίλιαν – Ετό
Μάντσεστερ Γ.-Νόριτς
Ανατροπή και νίκη για τη Γιουνάιτεντ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Στόουκ με τον  Ντέιβιντ Μόγιες να γλιτώνει από περισσότερους εφιάλτες. Η Γιουνάιτεντ δεν ικανοποιεί,παραμένει στο -8 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ όμως θέλει να χτίσει ένα σερί νικών κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.
Από την πλευρά της η Νόριτς προβληματίζει. Δεν έχει νίκη από τις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα που επικράτησε 1-0 της Στόουκ. Επιθετικά δείχνει πάλι τα ίδια συμπτώματα με πέρυσι ενώ ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στο Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι για το πρωτάθλημα. Ο Χιούτον δεν αποκλείεται να προστατέψει τους Φαν Βολφσφίνγκελ και Τετέι σε επίθεση και μεσαία γραμμή αντίστοιχα αν και ο αγγλικός Τύπος τους δίνει βασικούς στις πιθανές συνθέσεις.
Πιθανές Συνθέσεις:
Μαν.Γιουν.:Αμος – Σμόλινγκ, Τζόουνς, Φάμπιο, Μπίτνερ – Αντερσον, Φελαϊνί, Ζαχά, Γιανγκ – Γιανουζάι – Ερνάντεζ
Νόριτς: Νας – Μάρτιν, Ρ.Μπένετ, Γκαρίδο, Γουιτάκερ, Τετέι, Τζόνσον – Χούλαχαν, Ελμάντερ, Ρέντμοντ – Φαν Βολφσβίνγκελ
Λέστερ-Φούλαμ
Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Λέστερ, η οποία βρίσκεται σταθερά στις θέσεις ανόδου. Το εξαιρετικό υλικό αλλά και η σωστή διαχείριση του ρόστερ μέχρι στιγμής, φέρνουν τις «αλεπούδες» στις πρώτες θέσεις της Τσάμπιονσιπ και παρά το γεγονός ότι δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της, βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τα εμπόδια.
Από την πλευρά της η Φούλαμ μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Στόουκ και Κρίσταλ Πάλας, υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σαουθάμπτον και ο προβληματισμός για τον Μάρτιν Γιολ επέστρεψε. Παραμένει άγνωστο πως θα διαχειριστεί ο Ολλανδός τεχνικός το ματς με την Λέστερ αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στην 11αδα του.
Πιθανές Συνθέσεις:
Λέστερ:
Σμάιχελ  -Μουρ, Μπακαγιόκο, Μικέλ, Βασιλέφσκι – Ντάιερ, Χάμοντ, Τζέιμς – Σλουπ, Χούπερ, Γουντ
Φούλαμ:Στοκντέιλ – Ρίισε, Σεντέρος, Χάνγκελαντ, Ζβέροτιτς – Κασάμι, Σίντγουελ, Πάρκερ, Κατσάνικλιτς – Ρονταλέγα - Μπεντ


 Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: