Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κάνουν «φτερά»!!

Απίστευτη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων από τους Ρουμάνους φιλάθλους για τον εντός έδρας αγώνα με την Εθνική Ελλάδας, αφού ήδη έχουν διαθέσει περισσότερα από 35.000 εισιτήρια!

Κάνουν «φτερά»!
Είκοσι τρεις μέρες έχουν απομείνει για τον επαναληπτικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, όμως οι Ρουμάνοι φίλαθλοι έχουν εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον που δεν έχει προηγούμενο.

Το «Arena Nationala» αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο, αν αναλογιστεί κανείς πως στις πρώτες μέρες της διάθεσης των εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχουν «φύγει» 35.000 κομμάτι.

Για αυτό το ματς έχουν τυπωθεί 55.000 εισιτήρια, ενώ η ΕΠΟ έχει ζητήσει το 5% (δηλαδή 2.500) και θα είναι έντονο το «γαλανόλευκο» στοιχείο στις εξέδρες του γηπέδου, λόγω της παρουσίας Ελλήνων που μένουν και σπουδάζουν εκεί.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη», η Ομοσπονδία θα εκδόσει σχετική ανακοίνωση εντός της εβδομάδας για τη διάθεση των απλών εισιτήριων του πρώτου αγώνα στις 15 Νοεμβρίου, τα οποία κοστολογούνται 10, 15, 20 και 25 ευρώ. Ήδη στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ (epo.gr) γίνεται on-line διάθεση των εισιτήριων.

Πάντως, πρέπει να τονίσουμε πως οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον πρώτο «τελικό» και το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: