Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο γεγονός πως οι παίκτες των Τρικάλων δε θα μπορούσαν να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, μετά την ήττα των Θεσσαλών.

«Δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» έφτασαν σε καταπληκτικά σημεία απόδοσης και πως οι απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι γηπεδούχοι δεν τους άφησαν περιθώρια. Τόνισε πως τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα γα την ομάδα του και στάθηκε στις εμπειρίες που απέκτησαν όσοι αγωνίστηκαν κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός τόσο στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, αλλά και με εμάς σήμερα, έφτασε σε καταπληκτικά επίπεδα απόδοσης. Η δική μας ομάδα και, λόγω της δυναμικότητάς της, αλλά και εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Για εμάς, τώρα αρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και το κέρδος μας απ' τα πρώτα παιχνίδια είναι οι εμπειρίες που απέκτησαν οι παίκτες, αλλά και ο συγκλονιστικός κόσμος που κατέκλεισε το γήπεδο. Ο αντικειμενικός μας στόχος, στη συνέχεια, είναι να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: