Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Ανυπομονεί για Κάμπελ ο Βενγκέρ!»

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον Τζόελ Κάμπελ αφιερώνουν βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να ανυπομονεί για την επιστροφή του Κοσταρικανού στο «Έμιρεϊτς».  
Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, απλοποιώντας την υπόθεση - νίκη για τους «ερυθρόλευκους» χάρη στις τέσσερις ασίστ που μοίρασε.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, στέκονται με αποθεωτικά σχόλια για τον 21χρονο Κοσταρικανό μέσο, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ.
 
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του «FootballFanCast»: «Ο δανεικός από την Άρσεναλ, Τζοέλ Κάμπελ, έδειξε στους φίλους της Αρσεναλ τι μπορεί να κάνει, δίνοντας τέσσερις ασίστ στα πέντε γκολ του Ολυμπιακού κατά του ΟΦΗ. Ο 21χρονος δεν μπορεί να παίξει στην Αγγλία λόγω μη κατοχής άδειας εργασίας την οποία απέτυχε να πάρει το 2011 όταν υπέγραψε στην Άρσεναλ. Μετά όμως από αυτή τη φανταστική επίδοση με τις τέσσερις ασίστ, ο Αρσέν Βενγκέρ θα ανυπομονεί να πάρει ο Κάμπελ την άδεια εργασίας για να τεθεί στη διάθεσή του την επόμενη σεζόν».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: