Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Επίθεση» Παναχαϊκής κατά Ψαχνών!!

Ανακοίνωση με ειρωνική διάθεση εξέδωσε η Παναχαϊκή για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, σχολιάζοντας καυστικά όσα συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου.

«Επίθεση» Παναχαϊκής κατά Ψαχνών!
Καυστική ανακοίνωση με την οποία... ευχαρίστησε τον Ηρακλή Ψαχνών για την φιλοξενία στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Football League εξέδωσε η Παναχαϊκή.

Με ειρωνικό τόνο οι Πατρινοί χαρακτήρισαν την φιλοξενία «καταπληκτική», κατηγορώντας τους αντιπάλους για ύβρεις και επικίνδυνο παιχνίδι, ενώ δεν έμειναν ασχολίαστες διαιτητικές αποφάσεις και δηλώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν μετά τη λήξη του ματς.

Αναλυτικά:

«1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει με τις πιο θερμές ευχαριστίες την διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό του Ηρακλή Ψαχνών για την καταπληκτική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.

Ειδικά οι μπουνιές και οι κλωτσιές του Τζανή και του γνωστού κολλητού του επί χρόνια (είναι μεγάλος ποδοσφαιρικός έρωτας αυτός ) του Λυράκη ,τον Στουρνάρα, στην καταπακτή εναντίον του Γιώργου Κόλτζου και μικρών ποδοσφαιριστών μας θα μας μείνουν αξέχαστες.

Θα μας μείνουν επίσης αξέχαστες οι βρισιές κατά την διάρκεια του αγώνα εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας από τον συνταξιούχο του Ολυμπιακού Βόλου, Παλαιολόγο.

2)Θα μας μείνουν αξέχαστες 7 κίτρινές κάρτες σε ποδοσφαιριστές μας για επαφές των σέντερ φορ και των σέντερ μπακ μας σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές και τα φάουλ τα οποία έδωσε έξω από την περιοχή μας εκ των οποίων τα 3/4 ήταν αντίθετα.

Το τελευταίο ανέκδοτο στο ποδόσφαιρο είναι να κάνει δηλώσεις διαμαρτυρίας ο Ηρακλής Ψαχνών, η ομάδα του Πριόνα που έχει ανιψιό τον Κάμπαξη και η ομάδα που ανήκει σε ένωση την οποία πρόεδρος είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Το τελευταίο ανέκδοτο στο ποδόσφαιρο είναι να κάνει ανακοίνωση διαμαρτυρίας η ομάδα που μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει κατηγορηθεί 2 φορές για στημένα παιχνίδια και έχει αθωωθεί πανηγυρικά από την γνωστή επιτροπή, βεβαίως είναι σε εκκρεμότητα το ποινικό μέρος στην εισαγγελία Αθηνών.

Το τελευταίο ανέκδοτο είναι να διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Ηρακλής Ψαχνών που έχει κερδίζει τα περισσότερα πέναλτι στην κατηγορία, έχει δεχτεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες και που οι διαιτητές έχουν ξεχάσει να σφυρίζουν πέναλτι εις βάρος του.

Η ομάδα που έχει σαν σέντερ μπακ δυο πιο σκληρούς και αργούς ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και που στο χτεσινό παιχνίδι οι εγκληματίες ποδοσφαιριστές Τζανης, Παλαιολόγος, Ντανιελ, Στουρνάρας και η γνωστή Τιτίκα ο Κοιλιάρας θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί απευθείας είτε με 2η κίτρινη κάρτα είτε για επικίνδυνο παιχνίδι είτε για θέατρο και τελικώς δέχτηκαν μόνο μια κίτρινη κάρτα ο Στουρνάρας και δυο κίτρινές κάρτες ο Τζανης ο οποίος θα έπρεπε να είχε δεχτεί 4 φορές την κόκκινη κάρτα απευθείας αφού το παιδί αυτό ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να αλλάξει άθλημα για να αγωνίζεται στην ελεύθερη πάλη.

Βεβαίως συνήθισε όλα αυτά τα χρονιά να παίζει έτσι στον Πλατανία για τους γνωστούς λόγους.

Ευτυχώς το παιχνίδι το μετέδωσε ο ΟΤΕ tv και όσοι είδαν το παιχνίδι γελάνε με την ανακοίνωση και τις δηλώσεις του κυρίου Στούπα.

Αλήθεια όλοι ψάχνουμε να βρούμε μία φάση στην οποία να δείξει ο διαιτητής τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ έχουμε τουλάχιστον 15 φάσεις που έδωσε ανάποδα σφυρίγματα εναντίον της Παναχαϊκής».

Κούγιας: «Ευχαριστώ τον κόσμο των Ψαχνών»

Πάντως, με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε τον κόσμο των Ψαχνών, λέγοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά το φίλαθλο κοινό του Ηρακλή Ψαχνών για την φιλοξενία την οποία μου προσφέρει κάθε φορά που παρακολουθώ είτε επίσημο είτε φιλικό παιχνίδι στα Ψαχνά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: