Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Άγκερ: «Αν συνεχιστεί αυτό φεύγω»

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ εφόσον ο Μπρένταν Ρότζερς συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Άγκερ.

Άγκερ: «Αν συνεχιστεί αυτό φεύγω»
«Αν δεν παίζω και ο προπονητής πιστεύει πως δεν είμαι αρκετά καλός, οδηγούμαι στην έξοδο της Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να παίζω ποδόσφαιρο και για τίποτα άλλο. Οπότε αν δεν αγωνίζομαι, δεν θέλω να μείνω άλλο».

Από την πλευρά του ο 40χρονος προπονητής υπεραμύνθηκε της επιλογής του, τονίζοντας ότι πάντα αγωνίζονται όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιος με τους παίκτες. Πολλοί λένε ότι δεν σου αρέσει ο ένας παίκτης ή δεν σου αρέσει ο άλλος. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την αγωνιστική ετοιμότητα. Αν είσαι καλός παίζεις. Αν όχι, θα είσαι μία εντός και την άλλη εκτός ομάδας», τόνισε ο 40χρονος τεχνικός και άφησε να εννοηθεί πως στο μέλλον θα πάρει τις ευκαιρίες του ο διεθνής αμυντικός.

«Έχω τον Άγκερ που είναι αρχηγός στην εθνική του ομάδα(Δανία), να κάθεται στον πάγκο, διότι όπως είπα θέλω να είμαι δίκαιος. Ο Μάρτιν είναι παίκτης με εξαιρετική πορεία. Νομίζω πως έχει κερδίσει έδαφος και αναγνωρίζω ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο», σχολίασε ο Ρότζερς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: