Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη «αιωνίων» εξ αποστάσεως!!

Η προγραμματισμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των «αιωνίων» δεν έγινε ποτέ. Με ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο πλευρών και της αστυνομίας η προσπάθεια να μην ανέβουν οι τόνοι.

Σύσκεψη «αιωνίων» εξ αποστάσεως
Δεν έγινε ποτέ η σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί σήμερα για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Οι δύο πλευρές και η αστυνομία επέλεξαν να συσκεφθούν… εξ αποστάσεως με ανταλλαγή εγγράφων, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των «αιωνίων» μετά από όσα έγιναν στην πρώτη σύσκεψη και τις τοποθετήσεις εκατέρωθεν.

Βασικό σημείο τριβής είναι το αίτημα του Ολυμπιακού να σφραγιστούν οι πέντε από τις έντεκα σειρές καθισμάτων στις θύρες 9, 10 και 11, πράγμα στο οποίο είναι κάθετα αντίθετος ο Παναθηναϊκός αφενός μεν γιατί κρίνουν ότι δεν υπάρχει λόγος κι αφετέρου γιατί ήδη έχουν διατεθεί περίπου 1.000 εισιτήρια για το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν θέλουν να έχουν απώλειες εσόδων. Οι «πράσινοι» εμμένουν στη συνήθη πρακτική των 20 άδειων καθισμάτων πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: