Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Μπελάς» με Αγκάνθο!

Το χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο, που ταλαιπωρεί έντονα εδώ και λίγες ημέρες τον Νταβίντ Αγκάνθο, κάνει αμφίβολη την παρουσία του στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Μπελάς» με Αγκάνθο
«Καθαρή» ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Νταβίντ Αγκάνθο την Τρίτη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι 100% έτοιμος. Ο Ισπανός φορ αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο δεν επιδέχεται δραστικής παρέμβασης και χρειάζεται πολύ υπομονή, κάθε φορά που εμφανίζονται οι πόνοι.

Όπως τώρα... κακή ώρα, όπου ο φορ του Άρη αισθάνεται ενοχλήσεις εδώ και μέρες και απλώς «σφίγγει τα δόντια». Η είσηγηση του γιατρού της ομάδας είναι ο παίκτης να μην αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, για την ρεβάνς του Κυπέλλου. Τον τελευταίο λόγο σε αυτή την απόφαση τον έχει, όμως, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Διότι είναι σαφές πως δεν θέλει να κουράσει τον Αγκάνθο και να τον πιέσει, αφού ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Βέβαια, από την άλλη, οι «κίτρινοι» κυνηγούν την ανατροπή του 1-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και η χρησιμοποίηση του Ισπανού είναι εξίσου αναγκαία...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: