Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Βασικό του EURO χτυπάει η ΑΕΚ!!

Ποιος διεθνής άσος που αποτελούσε βασικό στέλεχος της Ελλάδας στο περασμένο EURO, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της "Ένωσης" και ποια η άποψη του Τίγρη; Η απάντηση με ένα κλικ! Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Γ' Εθνική, ωστόσο οι άνθρωποι της εδώ και πολύ καιρό ασχολούνται με τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας και την βελτίωση του ρόστερ της ενόψει της Football League και της Superleague.
Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη «sportdog penalty», στους μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης βρίσκεται και ένας Έλληνας άσος που αγωνίζεται στο εξωτερικό, μικρός σε ηλικία και με πλούσιο βιογραφικό!
Αναφερόμαστε στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος με εντολή Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει μπει εδώ και πολύ καιρό στο «μπλοκάκι» της ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν την εξέλιξη της καριέρας του στην Καϊζερσλάουτερν και εξετάζουν λεπτομερώς την περίπτωσή του ενόψει καλοκαιριού.
Ο 21χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2015, ωστόσο φέτος δεν είναι βασικός, έχει μέχρι στιγμής πέντε συμμετοχές και αν δεν πάρει χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, ίσως ψαχτεί για κάτι καλύτερο.
Άλλωστε, η αγοραστική του αξία βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση το τελευταίο διάστημα, καθώς από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ήταν τον Γενάρη και 2 το καλοκαίρι, αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 1.3 εκατ.!
Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ έχει και ένα πολύ... γερό χαρτί στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος διατηρεί καλή σχέση με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος μπορεί να τον «ψήσει» να γυρίσει στην Ελλάδα!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: