Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Παπαϊωάννου στο Metropolis: «Κάναμε κρούση στον Αναστασιάδη αλλά αρνήθηκε»

Ο βετεράνος άσος του Ηρακλή Λάκης Παπαϊωάννου μίλησε για τον επικρατέστερο προπονητή που αναζητείται από τους «κυανόλευκους» στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας παράλληλα την παραίτηση Γκόγκιτς.

Αναλυτικά:

Για την Άρσεναλ και το γεγονός ότι ο Βενγκέρ είναι μέσα στους δέκα κορυφαίους προπονητές του κόσμου:«Ο Βενγκέρ έχει φτιάξει ένα γήπεδο για δύο αιώνες τουλάχιστον, το έχει ξοφλήσει, έχει παράγει παίκτες. Υπάρχουν 15 παίκτες αυτή την στιγμή στην δεύτερη ομάδα στην Άρσεναλ που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να πάρουν θέση βασικού και δεν τους ξέρει κανείς. Έχει φτιάξει προϋπολογισμό, μπάτζετ και έχει φτιάξει υγιή ομάδα».


Για τον Ηρακλή: «Εγώ είμαι κοντά στην ομάδα, ως ένας φίλαθλος υγιώς σκεπτόμενος. Αυτή την στιγμή, αυτό που μπορώ να πω είναι πως ακόμα δεν έχω κάνει κανένα σχεδιασμό στον Ηρακλή, να μην νομίζει κανείς πως έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν προπονητή ή με κανέναν ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον προπονητή γίνονται επαφές, προσπαθούμε να φέρουμε το καλύτερο στην ομάδα. Τα γεγονότα τρέχουν, η ομάδα θέλει την νίκη στην Ξάνθη και με Νίκη Βόλου. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω στον κόσμο πως η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό. Όμως πολλές φορές κυρίως τον Ιανουάριο όταν δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και είναι τα πράματα δύσκολα».


Για τον νέο προπονητή: «Ίσως μέχρι το βράδυ, ίσως μέχρι αύριο να έχουμε την ανακοίνωση. Δεν μπορώ να πω όνομα, τα σαίτ γράφουν για Αναστόπουλο και κακώς γράφουν καθώς θα πρέπει να υπάρχει ησυχία. Επικρατέστερος είναι ο Αναστόπουλος αλλά θα δούμε. Το όνομα του Τσιώλη είναι υπαρκτό, έχει γίνει επαφή, ενώ υπάρχει και μεγαλύτερο όνομα. Κάναμε κρούση στον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά αρνήθηκε.».


Για την διοίκηση: «Είναι τεράστια ευθύνη να είσαι πρόεδρος στον Ηρακλή. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και αυτό είναι λογικό. Το καλύτερο δυνατό που έχει να κάνει ο κόσμος δεν είναι οι ανακοινώσεις. Είναι να είναι κοντά στην ομάδα. Ο Ηρακλης είναι μια ομάδα με πολλούς φιλάθλους και καλό θα είναι να αποτελείται από υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους. Αυτός ο προπονητής που θα έρθει πρέπει να έχει την υποστίρηξη μας και αλλά και του κοσμου».


Για την απόλυση Γκόγκιτς: «Ο Γκόγκιτς πρόλαβε τα γεγονότα θα έλεγα. Αποτελεί παρελθόν, έκανε αυτό που νόμιζε καλύτερα. Τι να κάνει; Όταν η ομάδα χάνει από τον Βατανιακό τι να κάνει; Η ομάδα δεν πείθει. Αυτό που φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει από τα αποδυτήρια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: