Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μπόγιοβιτς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στη δυναμική που αποκτά ο Παναιτωλικός όταν αγωνίζεται εντός έδρας στάθηκε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Καλλονή.

Μπόγιοβιτς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναιτωλικού με σκορ 4-0 απέναντι στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε και στην έξτρα δυναμική που δίνει στον Παναιτωλικό η έδρα του.

Αναλυτικά:


«Δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, παίξαμε πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Κοιτάμε τα επόμενα ματς. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και δώσαμε το 100%. Η Καλλονή δεν είναι πολλή κακή ομάδα αλλά εμείς είμαστε πολύ καλοί. Παίζουμε πολύ καλά στην έδρα μας και δεν φοβόμαστε κανέναν, συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο».
Από τη μεριά του ο Σίλβα Τζούνιορ είπε: «Περιμέναμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, κάτι που τελικά που έγινε γιατί έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε παίξει καλά και σε άλλα παιχνίδια. Η Καλλονή είναι αξιόλογη ομάδα αλλά σήμερα δεν απέδωσε. Ήταν σημαντικό το πρώτο γκολ και θέλουμε να συμβαίνει αυτό γιατί μας δίνει ηρεμία. Δεν κοιτάμε τις απουσίες αλλά μόνο τον αντίπαλο. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και οι 13 πόντοι είναι λίγοι γι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.
Έχω προσπαθήσει κι άλλες φορές να πετύχω γκολ έξω από την περιοχή αλλά ήταν σήμερα που πέτυχε. Μακάρι να το ξαναβάλω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: