Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Απαγόρευση... κρίσεων προς όλους!!

Η Σούπερ Λίγκα φέρνει στη Γ.Σ της Τρίτης προς ψήφιση νέο άρθρο όπου θα τιμωρεί οποιοδήποτε κρίνει πως δυσφημεί την διοργανώτρια αρχή! Χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία για να «περάσει».  
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η Γ.Σ της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη! Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έπειτα από την πρωτοβουλία του προέδρου, Γιάννη Μώραλη,  θα φέρει προς ψήφιση το νέο άρθρο 23Β, το οποίοι αναμένεται να ανάψει... φωτιές ανάμεσα στις ομάδες και την διοίκηση του συνεταιρισμού.
Τι λέει, όμως, το άρθρο 23Β ; Λέει πως όταν ΠΑΕ ή πρόσωπο που θα συνδέεται με μέλος του συνεταιρισμού κριθεί ότι με την κρίση του δυσφημεί τη Λίγκα, άτομα που έχουν σχέση με αυτή ή οποιαδήποτε συνεργασία με αυτή, τότε θα υπάρχει «καμπάνα» από δέκα έως και τριακόσιες χιλιάδες ευρώ! Ακόμη προβλέπεται πως αν κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ διαθέτει και μέσο ενημέρωσης, το οποίο ασκεί οποιαδήποτε κρίση που κρίνεται δυσφημιστική, τότε αυτόματα θα τιμωρείται ο σύλλογος με τον οποίο έχει σχέση το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το συγκεκριμένο άρθρο θα προκαλέσει τις αντιδράσεις αρκετών ομάδων, καθώς επί της ουσίας επιθυμεί να απαγορεύσει τις κρίσεις όλων όσων επιθυμούν να παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος.
Μόνο με αυξημένη πλειοψηφία
Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί εισήγηση του Δ.Σ προ δύο μηνών. Η νομική επιτροπή που αποτελείτο από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Ξάνθη και Λίγκα ετοίμασε τον κανονισμό που θα παρουσιαστεί αύριο στο Δ.Σ για ψήφιση. Για να «περάσει», ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή 13/18 με τον αστερίσκο πως η εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» έχει παραιτηθεί.
Οι χορηγοί
Πάντως, η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει τόσες πολλές δεσμεύσεις που αν για παράδειγμα ο ΣΚΑΪ κάνει επίθεση στη NOVA τότε θα τιμωρηθεί ο... Παναθηναϊκός επειδή υπάρχει η σχέση του Γιάννη Αλαφούζου με τον σταθμό.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: