Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Θέλει Μίλαν ο Νέστα!!

Θέλει Μίλαν ο ΝέσταΤην απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ασχοληθεί με την προπονητική έλαβε ένας από τους καλύτερους στόπερ της τελευταίας 20ετίας, ο Αλεσάντρο Νέστα.

Ο Ιταλός παραχώρησε μία μακροσκελή συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport», εξηγώντας τους λόγους για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Μίλαν και το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νέστα στην ιταλική εφημερίδα

Για την αποχώρησή του:

«Πήρα αυτή την απόφαση στη μέση της σεζόν. Πίστευα ότι η ζωή εδώ ήταν λιγότερο κουραστική, αλλά είναι ένα συνεχές ταξίδι. Χρειάζεται να παίζουμε σε συνθετικά γήπεδα και με τα προβλήματα που έχω δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι εκπληκτικό πως διαχειρίζονται το προϊόν εδώ στην Αμερική, αλλά παραμένει κάτω από το επίπεδο της Ευρώπης. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να συνεχίσουν να φέρνουν περισσότερους προπονητές και παίκτες από την Ευρώπη».

Για το μεγάλο όνειρό του:

«Θα ήθελα να προπονήσω κάποια στιγμή σε υψηλό επίπεδο. Ίσως να ξεκινήσω από ακαδημίες. Ποιος ξέρει, ίσως στη Μίλαν. Δεν πρέπει, όμως, να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παραμείνω στην Αμερική. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που ασχολούμαι από παιδί και είναι δύσκολο να σταματήσω όπου και αν βρίσκομαι. Η προπονητική είναι κάτι κοντά στο να παίζεις ποδόσφαιρο».

Για τη Serie A:

«Η Ρόμα με έχει εκπλήξει, επειδή το καλοκαίρι αποχώρησαν αρκετοί παίκτες. Είναι φυσιολογικό να λέω καλά λόγια για εκείνους. Ο Τότι, ο οποίος ελπίζω να πάει στο Μουντιάλ, τα καταφέρνει περίφημα, έχει λιγότερους τραυματισμούς από μένα. Έχει διαφορά, μην ξεχνάμε, και οι θέσεις στις οποίες αγωνιζόμαστε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: