Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Θα ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει ότι θα περιμένει τα πρακτικά της Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για να σχολιάσει την ψήφιση για τα περί «δυσμενών κρίσεων».

«Θα ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας»
Αναστάτωση και… μπέρδεμα έχει προκαλέσει η απόφαση της Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να περάσει διάταξη που προβλέπει ποινή για ομάδες ή και Μέσα που ασκούν δυσφημιστική κριτική για τον συνεταιρισμό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν συμμετείχε στη συνέλευση, δείχνοντας από νωρίς τη διαμαρτυρία της και με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της για να προσατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και του ποδοσφαίρου. Ξεκαθαρίζει, δε, ότι δεν θα προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό αν δεν πάρει πρώτα τα πρακτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό επί των σημερινών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας πριν λάβει αποτύπωση των τηρουμένων πρακτικών.
Ο Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: