Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Ντου» των οπαδών του ΟΦΗ στην προπόνηση!

Η υπομονή έφτασε στα όριά της για τον κόσμο του ΟΦΗ. 100 οπαδοί της ομάδας, βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και έθεσαν προ των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές.

«Ντου» των οπαδών του ΟΦΗ στην προπόνηση
Όσο τα θετικά αποτελέσματα δεν έρχονται στον ΟΦΗ, τόσο η κατάσταση δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή. Η υπομονή του κόσμου δείχνει να εξαντλείται παρά το γεγονός πως άπαντες στήριξαν από την αρχή τη νέα προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Ηρακλείου.

Όμως, τα πράγματα δείχνουν οριακά. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 100 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση της Τρίτης και μίλησαν με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές, θέτοντάς τους, προ των ευθυνών τους.

«Η υπομονή μας τελείωσε. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή πλέον και για την πορεία του ΟΦΗ είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι εσείς και κανένας άλλος. Ούτε ο προπονητής, ούτε η διοίκηση. Τον Δερμιτζάκη τον "φάγατε" εσείς και όχι εμείς. Δεν αλλάζει ο προπονητής και είστε εσείς που έχετε την ευθύνη. Γνωρίζουμε ποιοι ξενυχτάτε και την ζωή που κάνετε.

Δεν έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα παίζετε και την κατάσταση π ου επικρατεί. Παίξτε για την φανέλα και μπείτε στο γήπεδο να κερδίσετε την Πέμπτη και την Κυριακή», ήταν τα λόγια του κόσμου της ομάδας, ο οποίος πλέον, τόσο με την Καλλιθέα στο Κύπελλο, όσο και με τον Άρη να δουν έναν διαφορετικό ΟΦΗ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: