Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας»

Το «ξεσπίτωμα» της Καλλονής αναγκάζει την ομάδα να ανεβαίνει… Γολγοθά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανέστης Αναστασιάδης.

«Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας»
Στο μεγάλο ντεζαβαντάζ της Καλλονής να μην αγωνίζεται στη φυσική της έδρα στάθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Μιλώντας στη NOVA μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (4-0), ο Έλληνας στόπερ τόνισε πως «βγάζουμε κακή εικόνα και υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Κάναμε καλή αρχή, αλλά εμείς έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και εμείς πρέπει να βρούμε λύση».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι ο κόσμος που δεν μπορεί να έχει δίπλα της η ομάδα «είναι πολύ σημαντικός παράγοντας», κατέληξε: «Έχουμε έναν Γολγοθά μέχρι τέλους, γιατί το να μη διαθέτουμε έδρα είναι πολύ δύσκολο. Είναι κρίμα για την ομάδα που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην αγωνίζεται στο σπίτι της».


«Πρέπει να βρούμε λύση»


Την άμεση ανάγκη βελτίωσης που έχει η Καλλονή, αν δεν θέλει να μπλέξει άσχημα, τόνισε ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (4-0), ο μπακ των νησιωτών τόνισε ότι αλλιώς περίμενε την πρώτη του εμφάνιση. Σημείωσε ωστόσο ότι σημαντικό δεν είναι αυτό, αλλά πως θα βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

«Το περίμενα διαφορετικό το ντεμπούτο μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί μέσα σε δύο παιχνίδια έχουμε δεχθεί εννιά γκολ και οφείλουμε μαζί με τον προπονητή να δουλέψουμε και να βρούμε λύση για να κάνουμε κάτι καλύτερο, διότι το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο», είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού σημείωσε ότι «δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την πρώτη μου εμφάνιση, τα λόγια είναι περιττά», κατέληξε: «Η ήττα είναι βαριά και δεν έχω πολλά λόγια να πω. Η έλλειψη έδρας είναι πολύ σημαντικό, κάθε εβδομάδα είμαστε μέσα στην ταλαιπωρία. Το να μην έχεις σπίτι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: