Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

''Βατός ο όμιλος''

Ο Γιώργος Δέδας σχολίασε την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο φετινό Eurocup

"Οι ομάδες δεν είναι γνωστές σε εμάς μέχρι να παίξουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κερδίσουμε όσα πιο πολλά ματς μπορούμε. Είναι ματς που δεν τα βλέπουμε σαν προετοιμασίας, θέλουμε να τα κερδίσουμε", είπε αρχικά ο Γιώργος Δέδας και πρόσθεσε: "Θα γίνουν αρκετά ματς στον πρώτο γύρο κάτι που μας δίνει περισσότερες πιθανότητες. Ο ομιλός μας είναι βατός. Θα δούμε σήμερα βίντεο της Μπούντουσνοστ, την ξέρουμε, έχει το σέρβικο στυλ, παίζει σκληρή άμυνα".


Για την προηγούμενη εμπειρία του από το Eurocup τόνισε: "Εκείνο το ματς με την Εστουντιάντες δεν θα το ξεχάσω, ουσιαστικά είχε κριθεί το παιχνίδι αλλά ένα τρίποντο μας κόστισε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα μάθημα ότι δεν πρέπει να παρατήσουμε κανένα παιχνίδι".


Για την εικόνα που θα έχει το ματς με την Μπούντουσνοστ ανέφερε: "Δεν θα πάει αύριο το παιχνίδι όπως το ματς με τον Κολοσσό, αλλά όπως το ματς με τον Αρη, με χαμηλό σκορ. Θα πρέπει να να παίξουμε επιθετικά όπως με τον Κολοσσό και την άμυνα που παίξαμε με τον Αρη. Στην από εκεί μεριά της Ευρώπης οι όμιλοι είναι πιο δυνατοί, κάτι που συμφέρει θεωρητικά την εδώ πλευρά. Μπορεί να δούμε στην πορεία της διοργάνωσης παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά που είναι καλοί παίκτες".


Για την κούραση από τα απανωτά παιχνίδια σχολίασε: "Περιμέναμε τα πολλά ματς. Το καλό είναι ότι όταν έχεις απανωτά παιχνίδια δεν μπορείς να μείνει στη νίκη ή στην ήττα. Το θέμα της κούρασης θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε. Θα μας κάνουν καλό τα πολλά παιχνίδια γιατί θέλουμε να βρούμε ρυθμό μέσα από τα ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: