Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ήθελαν να τον κάνουν Παναθηναϊκό Β΄;

Σε ποιον σύλλογο της Σούπερ Λίγκ προσπάθησαν δύο πρώην «πράσινοι» να φέρουν τον «εκλεκτό» τους προπονητή, επίσης με πέρασμα από τον Παναθηναϊκό; Απαντήσεις με ονόματα! Πολλά ονόματα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τον πάγκο του Απόλλωνα, πριν η διοίκηση καταλήξει στον Μπάμπη Τεννέ. Άλλα από αυτά ίσχυαν και άλλα όπως μαθαίνει ο σκύλος, βγήκαν στην δημοσιότητα χωρίς να... παίζουν καθόλου.
Ένα από αυτά είναι και το όνομα του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος μετά την απόλυση από την Κύπρο ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα κοουτσάρει. Ο Σταμάτης Βελλής ωστόσο δεν είχε στην λίστα του τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και το θέμα λανθασμένα βγήκε στον Τύπο.
Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται πως την υποψηφιότητα του Νιόπλια «έσπρωχναν» πάρα πολύ δύο πρώην «πράσινοι», οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί του και στο «τριφύλλι». Αναφερόμαστε φυσικά στον Αλέξανδρο Τζόρβα και στον Αντώνη Πετρόπουλο, οι οποίοι ήθελαν πολύ να έρθει στην ομάδα ο Έλληνας κόουτς.
Σίγουρα, αφού τον ξέρουν, θα είχαν μία καλύτερη σχέση μαζί του, ενώ θα αποτελούσε και ένα γερό στήριγμα, καθώς ήδη η κριτική που γίνεται και στους δύο για τις τελευταίες εμφανίσεις τους είναι πολύ έντονη...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: