Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Προπόνηση με… Ούκιτς!!

Με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να ακολουθεί και πάλι μεγάλο μέρος του προγράμματος, αλλά να μην είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού.

Προπόνηση με… Ούκιτς!
Η ώρα πρώτη μάχη έφτασε… Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει από την πρεμιέρα της Α1 το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να ακολουθεί και πάλι μεγάλο μέρος του προγράμματος. Ο Κροάτης γκαρντ πιστοποιεί μέρα με τη μέρα πως θα είναι σύντομα έτοιμος (ίσως και σε ένα μήνα), αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που θα είναι στη δωδεκάδα και πιθανότατα θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση με τα πράσινα απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Η αποστολή της ομάδας αποσύρθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, από όπου αναμένεται να την… ξεπροβοδίσουν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας λίγο πριν αναχωρήσει για το ΣΕΦ οι φίλοι του «τριφυλλιού».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: