Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα»

Στην προσήλωση των παικτών του στην άμυνα απέδωσε περισσότερο τη νίκη του Πανιωνίου επί του Πανελευσινιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα»
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως ήταν σημαντική η νίκη και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Έμεινε ικανοποιημένος από τον περιορισμό του transition game και του drive των αντιπάλων, έχει παράπονα από τα αμυντικά ριμπάουντ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και από τη συγκέντρωση στο τέλος της αναμέτρησης και τα δύο λάθη τακτικής, ενώ ενθουσιάστηκε από την παρουσία των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί ενός αξιόλογου αντιπάλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την ψυχή και το πάθος τους. Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Περιορίσαμε τα drive και το transition game του Πανελευσινιακού, που είναι τα δυνατά σημεία του. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου μέρους μας στοίχισαν τα αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε, ενώ κάναμε λάθη τακτικής στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε την άμυνά μας κι αποκτήσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ. Δεν είχαμε, όμως, συγκέντρωση στο τέλος και κάναμε δύο σοβαρά λάθη τακτικής, με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο σουτ, στο οποίο ήμασταν λίγο τυχεροί.

Συγχαρητήρια στους φίλους του Πανιωνίου, που ήρθαν στην Ελευσίνα. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και πάντα τους θέλουμε δίπλα μας, με κόσμια συμπεριφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: