Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Στοχ: «Μακάρι να περάσει η Ελλάδα»

Σε συνέντευξη του στην Metrosport, o άσος του ΠΑΟΚ, ευχήθηκε να προκριθεί η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στοχ: «Μακάρι να περάσει η Ελλάδα»
Ο Μίροσλαβ Στοχ, μαζί με τον Βλάντιμιρ Βάις, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα από πλευράς Σλοβακίας, στην αναμέτρηση με την Εθνική μας, την περασμένη Παρασκευή. Αναφερόμενος στα συναισθήματα του, στην αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόνισε: «Σίγουρα το γεγονός πως παίζω στην Ελλάδα με έχει κάνει να συμπαθώ ακόμη περισσότερο τη χώρα και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, φυσικά θα έκανα τα πάντα για να βρεθεί η Σλοβακία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή να κερδίσει το παιχνίδι με την Ελλάδα. Όμως τώρα, ειλικρινά λέω μακάρι να είναι η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Στο σχόλιο του αναφορικά με το ματς, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα, ανέφερε: «Δεν ήταν και τόσο καλό το παιχνίδι και τελικά κρίθηκε από ένα λάθος που γίνεται σπάνια, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» είπε ο Σλοβάκος και πρόσθεσε σχετικά με το πώς του φαινόταν που ήταν αντίπαλος με συμπαίκτες του στον Δικέφαλο: «Ηταν σίγουρα παράξενο και περίεργο, όμως μετά από ένα διάστημα ο καθένας παίζει για τη δική του εθνική ομάδα. Είναι λογικό από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αρκετοί από αυτούς να παίζουν και στην εθνική ομάδα. Είναι καλό για το σύλλογο και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μαζί ψηλά».

Τέλος, αναφορικά με τη δική του επιστροφή στην εθνική, τόνισε πως: "Ηταν κάτι που ήθελα και περίμενα. Δεν ένιωσα πως είχα λείψει ιδιαίτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: