Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο»

Προσοχή συνιστά στους συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας ο Φρανκ Λάμπαρντ ενόψει του αγώνα με την Πολωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. «Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο» δήλωσε.

«Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο»
Η Αγγλία ετοιμάζεται να τσεκάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα είναι… ήσυχη αν νικήσει την Πολωνία στο Γουέμπλεϊ στην αυλαία του 8ου προκριματικού ομίλου. Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να περιμένει στραβοπάτημα της Ουκρανίας.

Η αντίπαλος των «λιονταριών» είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ, αυτό δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει κανέναν στην ομάδα. «Πιθανότατα να είναι πιο χαλαροί, αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει επικίνδυνους. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στο Γουέμπλεϊ και η αντίπαλος μας έχει κάποιους σπουδαίους στην ενδεκάδα της. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι το θέλουμε περισσότερο» τόνισε αρχικά, μιλώντας για το παιχνίδι της Τρίτης (15/10).

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κίνητρο της πρόκρισης στα τελικά. «Για μας θα είναι πολύ σπουδαίο το να βρεθούμε στα γήπεδα της Βραζιλίας. Τυχόν απουσία της Αγγλίας θα είναι ‘χτυπήσει’ άσχημα. Το παιχνίδι με την Πολωνία είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους. Όχι μόνο γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο Μουντιάλ, στο οποίο θα συμμετάσχω, αλλά γιατί υπάρχει ένας λαός που περιμένει από εμάς να δώσουμε το παρών» τόνισε ο μέσος της Τσέλσι και κατέληξε:

«Η Βραζιλία είναι ποδοσφαιρική χώρα και αρκεί να δει κανείς την ιστορία. Παίξαμε εκεί το καλοκαίρι και μπορούσε να νοιώσει κανείς την μαγεία. Κάθε παίκτης θα ήθελε να βρίσκεται εκεί το ερχόμενο καλοκαίρι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: