Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αναλαμβάνει ο Σαββίδης για Κάτσε!!

Τα συνεχή δημοσιεύματα και οι φήμες περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων για τον Έργκους Κάτσε, προκαλούν την έντονη δυσφορία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να τελειώσει το θέμα ο Ιβάν Σαββίδης

Αναλαμβάνει ο Σαββίδης για Κάτσε
Σε σήριαλ εξελίσσεται η μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Έργκους Κάτσε, έπειτα από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία του UCΚ.

Στο εξωτερικό θεωρούν τον παίκτη «τελειωμένο» από τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό τον λόγο τον συνδέουν με ομάδες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μάλιστα, μετά την Άντερλεχτ προστέθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο «παιχνίδι» της απόκτησή τους και η Βέρντερ Βρέμης.

Η υπόθεση και κυρίως η αντιμετώπιση που δείχνουν τα Μέσα του εξωτερικού στο θέμα του διεθνούς Αλβανού, έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που μόνο «κομμένο» δεν έχουν τον παίκτη. Ωστόσο, την υπόθεση δεν αποκλείεται να πάρει… πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθαρίζοντας με κάθε επισημότητας μέσω της ΠΑΕ τις προθέσεις του για τον Κάτσε.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλβανός μέσος αναμένεται να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Στο μεταξύ, σήμερα επιστρέφουν ο αδειούχος Λίνο και ο τιμωρημένος για το τελευταίο ματς της Σλοβακίας στα προκριματικά του Euro Μίροσλαβ Στοχ. Οι υπόλοιποι διεθνείς θα επιστρέψουν την Τετάρτη, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στην Τούμπα για την όγδοη αγωνιστική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: