Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Και 100 εκατ. και χωρίς τίτλο και με πρόβλημα!!

Ο Μπέιλ, πάντως, αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο από πολλές απόψεις. Και ειδικά αν είναι έτσι όπως τα γράφει η Marca. Εφόσον, λοιπόν, ο παίκτης της Ρεάλ έχει σοβαρό πρόβλημα στην μέση, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, τότε είναι η πρώτη φορά που συναντάται τέτοια περίπτωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Να υπάρχει, δηλαδή, ένας παίκτης για τον οποίο γίνεται παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής με 100 εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτός ο ποδοσφαιριστής να μην έχει κατακτήσει ούτε έναν τίτλο στην καριέρα του νωρίτερα. Ταυτόχρονα να έχει και πρόβλημα στην μέση, που μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο.
Ο Μπέιλ έχει πολλά βάρη να σηκώσει. Και θα πρέπει να αποδειχθεί πολύ ανθεκτικός για να τα καταφέρει, αφού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά απ’ αυτόν. Κάτι αναμενόμενο για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην γη.
Και πλέον δεν θα πρέπει να αντέξει μόνο ψυχολογικά, αλλά να αντέξει και η… μέση του τις επιβαρύνσεις.Επειδή, πάντως, είναι ένα μεγάλο ταλέντο με τρομερές προδιαγραφές, δεν θα το βάλει κάτω και θα παλέψει για να αποδείξει ότι αυτός είναι ο Νο1, έτσι ώστε να φέρει την βασίλισσα ξανά στην κορυφή. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: