Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Νικήσαμε από την άμυνα»

Λόγω της άμυνας νίκησε τον Ηλυσιακό ο Απόλλων Πατρών, όπως επισήμανε ο Νίκος Βετούλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Νικήσαμε από την άμυνα»
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως ο σεβασμός στους «κιτρινόμαυρους» βοήθησε τους παίκτες του να ξεκινήσουν ιδανικά το πρωτάθλημα και έμεινε ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα στην επίθεση, από το πρέσινγκ των γκαρντ και τη συνολική άμυνα.

Αναλυτικά: «Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή αρχή. Μπήκαμε στον αγώνα με κριτήριο το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηλυσιακό, γιατί φέτος είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε ένα παίκτη. Αλλά και στο επιθετικό κομμάτι έχει πολλές επιλογές. Εμείς αποφασίσαμε να νικήσουμε το παιχνίδι από την άμυνα. Δεν πιστεύαμε ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με αλλαγές και όχι καλή χημεία, θα ήμασταν καλοί στην επίθεση.

Για αυτό τον λόγο, είχαμε σήμερα τρία πλέι μέικερ για 40’, είχαμε τους Λιανό και Ζαφείρη, παίκτες με αμυντικογενείς ρόλους, να πρεσάρουμε και να πιέζουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στο αμυντικό κομμάτι, γιατί στην επίθεση μια μέρα τα βάζεις και την άλλη δεν τα βάζεις. Άμα δουλεύεις έτσι και αναγκάζεις τον αντίπαλο σε 21 λάθη, θεωρώ ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: