Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μανδρίνος στο Metropolis: ''Φοβάμαι μην υπάρξει καμιά πολιτική ανατροπή''

O Ανδρέας Μανδρίνος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή ''Στην Σέντρα'', μιλώντας για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη.


Για τα χρέη: "Φοβάμαι μην υπάρξει κάποια πολιτική ανατροπή γιατί είναι κοντά το θέμα να πάει στην Βουλή και να ψηφιστεί. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με την τρόικα, θα δοθεί έγκριση. Δεν θα είναι νόμος φωτογραφικός για τον ΠΑΟΚ, θα αφορά πολλές εταιρείες, είτε αθλητικές, είτε γενικότερα ανώνυμες εταιρείες".


Για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη και το που μπορεί να φτάσει φέτος ο "Δικέφαλος": "Σε οργανωτικά θέματα του αγωνιστικού φαίνεται βελτίωση. Σύμφωνα με όσα μας δείχνει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει για φέτος ταβάνι την δεύτερη θέση, μπορεί να πάει ένα δύο βήματα πιο μακριά στην Ευρώπη. Μακάρι να πετύχει αυτό που όλοι θέλουμε, το πρωτάθλημα, αλλά για να μην παρεξηγηθώ έως τώρα τα δείγματα είναι ότι έχει για ταβάνι την δεύτερη θέση".


Για την επένδυση του Σαββίδη στο Μακδονία Παλλάς: "Είναι σημαντικό όταν υπάρχουν τέτοιες επενδύσεις, μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι σαν τον Σαββίδη. Συμφωνω ότι το τίμημα είναι υψηλό, αλλά δεν ξέρουμε με τι άλλο συνδυάζεται το πρότζεκτ του Σαββίδη και αν θα βγάλει τα χρήματα που θα δώσει. Θα ανοίξουν και θέσεις εργασίας και μακάρι το Μακεδονία Παλλάς να συνδυαστεί και με άλλες επιχειρήσεις". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: