Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εξηγήσεις από τον γιατρό της Ρεάλ για τον Μπέιλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε μόνο στην επίσημη ενημέρωση προς τον ισπανικό Τύπο με την οποία διαψεύδει το δημοσίευμα της MARCA για τον Μπέιλ.

Εξηγήσεις από τον γιατρό της Ρεάλ για τον Μπέιλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε μόνο στην επίσημη ενημέρωση προς τον ισπανικό Τύπο με την οποία διαψεύδει το δημοσίευμα της MARCA για τον Μπέιλ.

Ενεργοποίησε και τον επικεφαλής του ιατρικού της επιτελείου για να βάλει μια τάξη στο ζήτημα αυτό…

Ο Κάρλος Ντίεθ, σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα γραφεία του ισπανικού συλλόγου στη Μαδρίτη ξεκαθάρισε ότι ο Ουαλός ποδοσφαιριστής δεν έχει το πρόβλημα που ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν κάποιες αλλοιώσεις σε σπονδύλους λόγω των επίπονων προπονήσεων και των συνεχών αγώνων.

«Φυσικά και όχι», ήταν η απάντηση του Ντίεθ στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το κατά πόσο έχει κήλη ο Μπέιλ και συνέχισε:

«Υπάρχουν ακτινολογικές εξετάσεις που το αποδεικνύουν . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο έχουν κάποιες αλλοιώσεις στην σπονδυλική τους στήλη, οι οποίες όμως προέρχονται από υπερφορτώσεις και τις έντονες προπονήσεις. Φυσικά και δεν πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση. Θα σχεδιάσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης», ανέφερε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: