Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τέλος ο Λεμονής!!

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελεί ο Τάκης Λεμονής. Ο 53χρονος προπονητής παραιτήθηκε το πρωί της Δευτέρας. Έντονη φημολογία πως θα τον διαδεχτεί ο Νίκος Αναστόπουλος.

Τέλος ο Λεμονής!
Επιβεβαιώθηκε η φημολογία περί αποχώρησης του Τάκη Λεμονή από τον πάγκο του Λεβαδειακού. Ο 53χρονος προπονητής, αν και φαινόταν να παραμένει στη θέση του μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Καλλονής, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.

Παρότι ο Γιάννης Κομπότης δεν επιθυμούσε τέτοια εξέλιξη, έκανε σεβαστή την επιθυμία του και ήδη φημολογείται πως διάδοχος του απερχόμενου προπονητή θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λεβαδειακός:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδος κ. Κομπότης, συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Λεμονή. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής , εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα. Ο κ. Κομπότης αν και ήταν αντίθετος σε μια τέτοια λύση, δεν μπορούσε να μην κάνει δεκτή την επιθυμία του κ. Λεμονή λόγω της άριστης προσωπικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον κ. Λεμονή κάθε προσωπική επιτυχία. Ο κ. Λεμονής ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος της ομάδος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: