Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τσιώλης: «Ήθελα, αλλά τώρα δεν μπορώ»

Αρνητικά απάντησε ο Σάκης Τσιώλης στην πρόταση του ΟΦΗ για συνεργασία. «Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ τώρα», είπε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, που θρηνεί το θάνατο του αδερφού του.

Τσιώλης: «Ήθελα, αλλά τώρα δεν μπορώ»
Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα είναι τελικά ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΟΦΗ. Παρότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, ο αιφνίδιος θάνατος του αδερφού του Καρδιτσιώτη τεχνικού άλλαξε άρδην τα σχέδιά του.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ τώρα να αναλάβω την ευθύνη μιας ομάδας», δήλωσε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM της Κρήτης: «Όπως σας είχα πει και τις προηγούμενες ημέρες θα ήταν χαρά και τιμή μου να δουλέψω στον ΟΦΗ, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρόνο για να μπορέσω να ηρεμήσω και να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10 με 15 ημέρες και καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί ο σύλλογος να περιμένει τόσο πολύ».

Το προσεχές διάστημα θα ασχοληθεί με την επιμόρφωσή του. Πάντως άφησε ανοικτό ένα «παράθυρο» για το μέλλον. «Είναι απωθημένο μου να δουλέψω στον ΟΦΗ, μια ομάδα που ακόμα θυμάμαι τις μονομαχίες που είχα σαν ποδοσφαιριστής με τη Λάρισα, τότε που διεκδικούσαμε και οι δύο τον τίτλο. Αλλά και σαν προπονητής έχω ζήσει έντονες στιγμές στο Ηράκλειο, που θα ήθελα να τις ζήσω και σαν προπονητής της ομάδας. Ήρθαν όμως έτσι τα πράγματα που την παρούσα χρονικά στιγμή είναι δύσκολο όσο και να το θέλω να έρθω στον ΟΦΗ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει για να αναλάβω προπονητής, αλλά και τον κόσμο που έδειξε ότι με προτιμά στο σύνολό του. Η ζωή προχωρά και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον συναντηθούν οι δρόμοι μου με τον ΟΦΗ», ανέφερε.

Δεδομένων των αντιδράσεων που υπάρχουν για Αναστόπουλο και Νιόπλια, υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή είναι οι Νίκος Παπαδόπουλος και Νίκος Κωστένογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: