Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Στα κίτρινα η Βέροια»

Gkourlakis
Ο Πολυδεύκης Γκουρλάκης μέλος της διοίκησης του Άρη, και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε τόσο στον αγιασμό των ακαδημιών όσο και στην επόμενη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την Βέροια.
Αρχικά είπε για την εκδήλωση των ακαδημιών: 
«Ήταν φανταστική η εκδήλωση με πάρα πολλούς πιτσιρικάδες. Είχαμε τον αγιασμό και ήταν μία εκδήλωση αντάξια του ονόματος του Άρη μας.  Αυτό ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν μία πολυπληθής παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο προπονητής, οι παίκτες με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Ήταν καλό αυτό γιατί και οι πιτσιρικάδες είχαν  την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα. Ήταν μία ωραία εκδήλωση.  Γενικά ο στόχος που έχουμε βάλει σαν ΠΑΕ είναι να υπάρχει μία κάθετη οργάνωση από την πρώτη ομάδα μέχρι την μικρότερη. Για αυτό ήταν και ο πρόεδρος. Και ο πρόεδρος του ΓΣ. Ήταν μία εκδήλωση σε γιορτινό κλίμα. Μιλήσανε και οι παίκτες και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Τους είπαν πως πρέπει να είναι και τι πρέπει να κάνουν».
Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια:
«Δίνουν εισιτήρια. Και πέρσι έδωσαν και φέτος πήραμε. Έχουμε πάρει ήδη κάποια εισιτήρια για τις ανάγκες αυτών των ημερών και η Βέροια  είναι στην διάθεση μας. Θα γίνει αύριο και η σύσκεψη. Δεν έχουμε πρόβλημα. Είναι περίπου 2000 αλλά από εκεί και πέρα θα υπάρχει εκδοτήριο. Αν ζητήσουμε και άλλα εισιτήρια προτίθενται να μας δώσουν. Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ότι θα κατακλυστεί από Αρειανούς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι κρίσιμο ματς και πρέπει να το πάρουμε. Δύο κερκίδες μας δίνουν, τώρα δεν έχει διευκρινιστεί ποιες είναι,  αλλά πρέπει να είναι απέναντι από τα επίσημα. Μετά την αλλαγή στην τακτική στο πάθος και την νίκη επί του Πανιωνίου, νομίζω ότι το γήπεδο θα κατακλυστεί. Είναι την Κυριακή και αν έχει και καλό καιρό θα έχει πάρα πολλούς Αρειανούς».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: