Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τα δεδομένα για «Μητρογκόλ»!!

Οι «σειρήνες» ηχούν δυνατά για τον Μήτρογλου! Η Ντόρτμουντ επιμένει και ο Ιανουάριος πλησιάζει με τον παίκτη να παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του. Το Gazzetta παραθέτει τα δεδομένα.
Τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες για τον Μήτρογλου από την Ευρώπη βγαίνουν πια σε καθημερινή βάση και οι ομάδες που εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για τον παίκτη είναι πλέον ουκ ολίγες. Από τις Ντόρτμουντ, Ίντερ και Λίβερπουλ μέχρι τις Μπενφίκα, Τζένοα, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μπολόνια, Βέρντερ Βρέμης και Γαλατασαράϊ.
Επίσης Ιταλοί και Πορτογάλοι προσέθεσαν την Κυριακή και την Πόρτο στους συλλόγους που θέλουν τον παίκτη. Ο άσος του Ολυμπιακού δεδομένα παρακολουθείται από συλλόγους από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Τουρκία και Βέλγιο με το επιθετικό του κρεσέντο να έχει εκτοξεύσει στα... ύψη την αξία του ως παίκτη.
Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτελεί ένα hot όνομα για την μεταγραφική αγορά τόσο για τον Γενάρη όσο και για το καλοκαίρι. Οι Γερμανοί και οι Ισπανοί διέρρευσαν το Σάββατο, όπως σας μεταφέραμε, πως το κόστος της μεταγραφής του παίκτη μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 19 εκατ. ευρώ (!) με την Ντόρτμουντ να προτίθεται να προσφέρει έως 16 εκατ. για τον αντί-Λεβαντόφσκι.
Ποσά που το δίχως άλλο... ζαλίζουν. Χρήματα τα οποία απέχουν αισθητά από την ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη. Τι υπάρχει όμως αυτήν την στιγμή από μεριάς Μήτρογλου; Ο διεθνής φορ είναι πλήρως αφοσιωμένος σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα, όντας απόλυτα ευχαριστημένος στο Λιμάνι.
Έχει υπογράψει πέρυσι νέο συμβόλαιο και τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν υφίσταται στο ερυθρόλευκο πλάνο κίνηση για μία καινούρια συμφωνία με διαφορετικούς οικονομικούς όρους για τον παίκτη. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή γνωρίζει από μέρους της πως εκείνος παρακολουθείται στενά ιδίως από συλλόγους από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία.
Ωστόσο αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να έχει κάτι επίσημο ή χειροπιαστό στα χέρια της. Είναι σίγουρο πάντως πως οι ομάδες που τσεκάρουν τον Μήτρογλου αυξάνονται συνεχώς και ό,τι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα έρθει ξανά προσφορά για τον παίκτη.
Τα νεότερα για το... μέτωπο του Κώστα Μήτρογλου πρόκειται να δρομολογηθούν από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά. Οι Γερμανοί πάντως επιμένουν για την Ντόρτμουντ και την βολιδοσκόπησή της για τον ποδοσφαιριστή των νταμπλούχων Ελλάδας. Δεν αποκλείεται βέβαια εάν και εφόσον απαιτηθεί να γίνουν νωρίτερα συζητήσεις...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: