Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ποιος Κατσουράνης; Αυτός είναι η καψούρα του Τίγρη!

Με ποιον διεθνή άσο είναι τρελαμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα ήθελε να τον δει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ; Τι πιθανότητες υπάρχουν να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα; Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σχετικά με τους παίκτες που θέλει να φέρει πίσω στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να δυναμώσει η ομάδα ενόψει της Β΄ Εθνικής.
Ακούσαμε πολλά ονόματα. Από τον  Βαγγέλη Μόρα και τον Λεονάρντο, μέχρι τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Κώστα Κατσουράνη!
Δεν λέμε ότι δεν μπορεί κάποιος απ΄ αυτούς τους παίκτες να πάρουν μεταγραφή το καλοκαίρι στην Ένωση, αλλά ο σκύλος ξέρει από πρώτο χέρι ότι η μεγάλη καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Απ΄ όλους τους παίκτες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια από την ΑΕΚ, αυτόν που πραγματικά έχει πολύ ψηλά στη λίστα του, αλλά και στην ...καρδιά του, ο Τίγρης είναι με διαφορά ο ...Σωκράτης Παπασταθόπουλος!
Ο διεθνής άσος είναι η μεγάλη αδυναμία του αφεντικού της ΑΕΚ  και γι΄ αυτό σε πρόσφατη συζήτηση με συνεργάτες του, έλεγε πως θα τον ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα όταν επιστρέψει στα "μεγάλα σαλόνια". Άλλωστε και ο Παπασταθόπουλος πριν λίγες ημέρες δήλωσε πως αν γύριζε στην Ελλάδα, η πρώτη του επιλογή θα ήταν η ΑΕΚ!
Ωστόσο, αυτή η στιγμή θα αργήσει να έρθει...  Ο "Πάπα" βρίσκεται από το καλοκαίρι στη Ντόρτμουντ και έχει ακόμα μεγάλες βλέψεις για ευρωπαϊκή καριέρα. Ο Μελισσανίδης ξέρει πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο επειδή αποτελεί αδυναμία του, είναι πρόθυμος να περιμένει κάποια χρόνια μέχρι να τον δει ξανά με τον δικέφαλο στο στήθος.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: