Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Νοοτροπία και Κλωναρίδης…!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τα... κέρδη του Παναθηναϊκού από το φιλικό κόντρα στη Κόρινθο.
Το 3-0 επί της Κορίνθου δεν λέει τίποτα. Ηταν κόντρα σε μία ομάδα τρίτης Εθνικής και η λογική έλεγε, ότι ο Παναθηναϊκός έστω και με ελλείψεις θα κέρδιζε. Βγήκαν , όμως και σε αυτό το εύκολο παιχνίδι χρήσιμα συμπεράσματα.
Την σωστή νοοτροπία όσων έπαιξαν. Δεν το είδαν σαν αγγαρεία, το πάλεψαν, το προσπάθησαν και για αυτό ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο που κρατάω είναι η επαφή, που έχει με τα δίχτυα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Δύο γκολ σήμερα με κίνηση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στο δεύτερο και με σωστή θέση εντός περιοχής στο πρώτο γκολ, που το σημείωσε εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ σε πλασέ του Μπαϊράμι.
Ο Κλωναρίδης έβαλε γκολ και με τον Εργοτέλη στο κύπελλο, τραυματίστηκε και βγήκε νωρίς από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα η απουσία του να φανεί και δείχνει, ότι είναι κοντά στο γκολ.
Υπάρχουν και τα κακά νέα. Ο Μπαϊράμι εξακολουθεί να είναι κακός και ο Μέντες εξακολουθεί και είναι βαρύς. Από τους νέους βλέπω αυτό τον Αναστασόπουλο σύντομα να διεκδικεί θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, αφού έχει εξαιρετικά στοιχεία σαν αμυντικός χαφ.
Τον έχω δει και σε παιχνίδια των Νέων και όντως μπορεί να δώσει λύσεις σε μία θέση που μετά τον Λαγό δεν υπάρχει άλλη λύση, αφού ο Μέντες δείχνει να μην μπορεί…
Οσο για τον Αντζαγκούν, για άλλη μία φορά φάνηκε όταν έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και όχι σαν εσωτερικός μέσος, που αγωνίστηκε αρχικά. Είναι παίκτης περιοχής, παίκτης που και κάθετη πάσα έχει και μέσα στην ευκαιρία είναι.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι με ανάλογους αντιπάλους σε φιλικά το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν και είτε κέρδιζε με δυσκολία, είτε δεν κέρδιζε. Ακόμα και σε αυτά τα παιχνίδια φαίνεται η πρόοδος της ομάδας…..
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: