Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο ένας έχει Μέσι κι ο άλλος έχει… μέση!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το σοκ που έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις για το πρόβλημα τραυματισμού του Μπέιλ. Μπορεί κάτι τέτοιο να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ Ρεάλ – Μπάρτσα; Αν ισχύει τελικά αυτό που αποκάλυψε η Marca και ειδικά αν στην πορεία ο Μπέιλ ταλαιπωρηθεί πράγματι από πρόβλημα στην μέση, τότε θα γίνει χαμός στην Ρεάλ.
Αν, δηλαδή, μερικές φορές τραβάμε τα μαλλιά μας με όσα τραγελαφικά βλέπουμε να γίνονται σε ελληνικές ομάδες, τότε τι θα πρέπει να συμβεί στην βασίλισσα που έκανε ρεκόρ ερασιτεχνισμού; Επαναλαμβάνω: Αν ισχύουν οι τρομερές αποκαλύψεις της Marca, που είναι Νο1 θέμα συζήτησης σήμερα.
Με χασούρα
Είναι δυνατόν να δώσεις 100 εκατομμύρια για έναν παίκτη που έχει τέτοιο πρόβλημα στην μέση; Κι εδώ που τα λέμε, μόνο η Ρεάλ θα μπορούσε να την πατήσει έτσι. Έχει, άλλωστε, παράδοση να κάνει πανάκριβες μεταγραφές που στο τέλος έχει χασούρα.
Κι αν σκάσει;
Ο Γκάρεθ Μπέιλ, λοιπόν, υποφέρει από ένα σύνδρομο δισκοπάθειας – σπονδυλοπάθειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Κι επειδή παίζει στα «κόκκινα» καταπονώντας όλο του το κορμί με τέτοιες ταχύτητες που αναπτύσσει, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να σκάσει πρόβλημα. Κι αν κάνει χειρουργείο στην μέση; Μπορεί να μείνει κάνα εξάμηνο έξω, άσε που κανείς δεν ξέρει πώς θα επιστρέψει.
Θα φανεί
Η Ρεάλ, βέβαια, διαψεύδει, όμως όπως και να έχει θα φανεί μελλοντικά τι συμβαίνει.
Εκεί θα κριθεί
Η Μπάρτσα, λοιπόν, έχει τον Μέσι και η Ρεάλ έχει την… μέση του Μπέιλ. Και το θέτω έτσι, επειδή αν ο Μέσι είναι σε καλή κατάσταση στο β’ μισό της περιόδου, ενώ ο Μπέιλ αντιμετωπίζει κάποιου είδους πρόβλημα, τότε θα κριθούν πολλά απ’ αυτό. Και για το πρωτάθλημα Ισπανίας κι ενδεχομένως για το τσάμπιονς λιγκ.
Το κίνητρο μουντιάλ
Βέβαια, και ο Μέσι έχει συχνότερα πια τα γνωστά μυϊκά προβλήματα, όμως είτε έτσι, είτε αλλιώς καταφέρνει να επιστρέφει στο ίδιο επίπεδο. Είναι μπροστά του και το κίνητρο του μουντιάλ, οπότε θα ανεβάσει λογικά στροφές στο φουλ μετά τις γιορτές.
Με Μπάρτσα
Η Ρεάλ, λοιπόν, πήρε τον Μπέιλ για να κάνει τη διαφορά μήπως βάλει από κάτω την Μπάρτσα, αφού αποδείχθηκε ότι μόνος του ο Κριστιάνο δεν τα κατάφερνε. Ο Μπέιλ, όμως, θα πρέπει να κάνει τη διαφορά για να δικαιολογήσει το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύτηκε για πάρτη του. Θα μπορέσει; Και θα αντέξει η μέση του την πίεση;
Κι επειδή είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, εγώ δεν βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα από τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε. Για να δούμε και τους μεν (Μπάρτσα του Μέσι) και τους δε (Ρεάλ του Μπέιλ).
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: