Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αντίο στον Φίλιππο Συρίγο!!

Η οικογένεια της Nova εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για την απώλεια του Φίλιππου Συρίγου.

Αντίο στον Φίλιππο Συρίγο
Η φωνή, η οποία ταυτίστηκε με τον θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας το 1987 αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, σίγησε το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Είναι ο άνθρωπος που «επέβαλε» το μπάσκετ στην τηλεόραση ενώ για τα τελευταία 15 χρόνια είναι ο δικός μας άνθρωπος, η αιχμή του δόρατος των καναλιών Novasports. Ο Φίλιππος δεν είναι απλά ένας συνάδελφος μας. Παραμένει ο μέντορας και ο στυλοβάτης της δικής μας ομάδας. Έχοντας κάνει τόσα πολλά στη ζωή του, έχοντας ταξιδέψει εκατομμύρια κόσμου με τη δουλειά του, έχοντας παλέψει με σθένος και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος, θα αποτελεί πάντα ένα ζωντανό κύτταρο για όλους και είναι δεδομένο ότι για εμάς δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Θα παραμείνει σημείο αναφοράς, με παρακαταθήκη το μοναδικό τρόπο με τον οποίο έκανε τη δουλειά του, στα χνάρια της οποίας θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε.

Το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο δόθηκε σήμερα το πρωί και η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει όσους σεβάστηκαν την επιθυμία της για μία τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: