Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αριστείδης Ιωαννίδης στο Metropolis: «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ, Αριστείδης Ιωαννίδης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού όσο και στο ενδιαφέρον του Άρη για το Νέναντ Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τη νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού: «Είναι μία από τις επιτυχίες που συμβαίνουν σπάνια στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε ευτυχείς που ζήσαμε μια τέτοια επιτυχία, μια δίκαιη νίκη κατά γενική ομολογία και των αντιπάλων. Είναι, αναμφίβολα, η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας».

Για το αν θα δοθεί πριμ στους καλαθοσφαιριστές για την μεγάλη τους επιτυχία: «Δεν ξέρω τί θα κάνει ο μεγαλομέτοχος, εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα, και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε την συνέχια. Είμαστε πολύ κοντά στην παραμονή και θέλουμε να μπούμε στην πρώτη οκτάδα κάτι που είναι εφικτό αν συνεχίσουμε να δείχνουμε το ίδιο καλό πρόσωπο».

Για την προσωπική του παρουσία στον ΚΑΟΔ: «Αγαπάω αυτήν την πόλη και την ομάδα. Ασχολούμαι από το 1986 και έχω ζήσει πολλές χαρές και λύπες. Κάτι τέτοιες νίκες όμως σε κάνουν ευτυχισμένο και περήφανο που δίνεις τη ζωή σου για την ομάδα».

Για την γενική εικόνα του ΚΑΟΔ: «Η ομάδα είναι κτισμένη σε υγιείς βάσεις, από τους μεγαλομετόχους οι οποίο έβαλαν την δική τους σφραγίδα στην ομάδα. Η εταιρεία εμφανίζει μια τεράστια υγεία ειδικά τα τρία τελευταία χρόνια που είμαστε στην Α1 και τολμώ να πω πως είμαστε μέσα στους καλύτερους σε θέματα οργανωτικά και οικονομικά στο χώρο. Σε αυτήν την πορεία θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη για τον προπονητή Νέναντ Μάρκοβιτς: «Σαν επίσημος ΚΑΟΔ δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση. Όπως μας τόνισε και ο ίδιος θέλει να σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα και προς το παρόν σκέφτεται την απογευματινή προπόνηση και την προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα. Αν ο Άρης προβεί σε κάποια πρόταση θα αποφασίσουμε με τους μεγαλομετόχους για να δούμε τί θα γίνει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: