Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Να σωθούμε άνετα»

6Z9B6247
Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, Χρήστος Ρούτσης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την πορεία της Δόξας Δράμας και το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Αναφέρθηκε επίσις στους στόχους της ομάδας αλλά και στις δικές του φιλοδοξίες.
Για το σημερινό(30/12) φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Χάσαμε 3-1, εντάξει ήταν ένα φιλικό παιχνίδι , έγιναν πολλές δοκιμές αλλά νομίζω ότι βγήκαν κρίσιμα συμπεράσματα».
Για την Δόξα Δράμας: «Σίγουρα η πορεία της ομάδας σίγουρα δεν είναι ανάλογη με τα όνειρα της ομάδας, ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα, δεν κάναμε και καλή προετοιμασία όπως ξέρετε, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε από δω και πέρα για μια καλύτερη πορεία».
Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς τους στόχους: «Ο στόχος μας είναι πρώτα να σωθούμε εύκολα και από εκεί και πέρα ότι έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ότι έρθει. Όσο για τις δικές μου φιλοδοξίες είναι οι ίδιες με της ομάδας. Να πηγαίνει η ομάδα καλά και να μπορώ να την βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: