Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Συζητάω με Γιαννιτσά»

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ
Ο προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αναφέρθηκε στην Καβάλα, στον Βύζαντα αλλά και αν θα είναι ο επόμενος τεχνικός των Γιαννιτσών.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την φούτμπολ Λιγκ: «Βλέποντας ορισμένες ομάδες, όντος έχουνε πολύ καλό επίπεδο, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες με πολλά οικονομικά προβλήματα και το επίπεδο τους δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Τα οικονομικά προβλήματα είναι καθοριστικά. Εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα, και δεν είναι μόνο η Β εθνική αλλά ολόκληρη η χώρα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα, πολλές φορές κάνω την σύγκριση με την Γερμανία και η διαφορά είναι η μέρα με την νύκτα»
Για την Καβάλα: «Όσο αναφορά την Καβάλα, ξεκινήσαμε πολύ καλά, πήγαμα να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο μπέρδεμα, θα ερχόταν κάποιος άλλος να πάρει την ομάδα και δεν μπορούσα να συνεχίζω με τέτοιες συνθήκες».
Για τον Βύζαντα: «Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και το κατάλαβα από την πρώτη  μέρα που πήγα αλλά είχα δεθεί με τα παιδιά τα οποία πραγματικά προσπαθούσανε και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Ήθελα να προσπαθήσουμε αλλά τα πράγματα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα και αν θέλουν να έχει ελπίδες η ομάδα να σωθεί, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουνε παίκτες».
Για τα Γιαννιτσά και αν θα είναι ο επόμενος προπονητής: «Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και έχω μάθει τι γίνεται στον σύλλογο. Και εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά το υλικό δεν είναι τόσο κακό και είναι μια πρόκληση να σωθεί αυτή η ομάδα και θα ήταν κάτι ενδιαφέρον για μένα. Αύριο(31/12) έχω συνάντηση και θα γνωρίζω για περισσότερες πληροφορίες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: