Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κανονικά μέχρι νεοτέρας ο Ανελκά!!

Κανονικά υπολογίζεται από την Γουεστ Μπρομ ο Νικολά Ανελκά, όσο τουλάχιστον διαρκεί η έρευνα της FA για τον αντισημιτικό πανηγυρισμό του Γάλλου στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ.

Κανονικά μέχρι νεοτέρας ο Ανελκά
Στη διάθεση του υπηρεσιακού προπονητή της Γουέστ Μπρομ, Κιθ Ντάουνινγκ, θα βρίσκεται ο Νικολά Ανελκά για τα επόμενα ματς και όσο διεξάγεται η έρευνα της FA για τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό του στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ. Αυτό τουλάχιστον γνωστοποίησε ο αγγλικός σύλλογος ενόψει της αναμέτρησης με την Νιουκάστλ, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Γουεστ Μπρομ αναφέρει τα εξής

«Ο προπονητής της ομάδας, Κιθ Ντάουνινγκ, μερικά λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με την Γουέστ Χαμ ζήτησε από τον Νικολά να εξηγήσει τον πανηγυρισμό του στο γκολ.

Ο Νικολά είπε πως με τη χειρονομία αυτή ήθελε να αφιερώσει το γκολ σε έναν φίλο του και κατηγορηματικά αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να προσβάλλει. Επιπλέον στην σημερινή προπόνηση, από τον αθλητικό και τεχνικό διευθυντή Ρίτσαρντ Γκάρλικ ζητήθηκε πλήρης εξήγηση για τον πανηγυρισμό του, στη διάρκεια της οποίας ο Νικολά αρνήθηκε πως υπήρξε πρόθεση να προσβάλλει. Ο σύλλογος έχοντας πλήρη γνώση ότι ο πανηγυρισμός του Ανελκά προσέβαλε μερίδα κόσμου, ζήτησε από τον Νικολά να μην επαναληφθεί η συγκεκριμένη χειρονομία. Ο Νικολά κατευθείαν συμφώνησε να συμμορφωθεί με το συγκεκριμένο αίτημα.

Ο σύλλογος γνωρίζει ότι η αγγλική ομοσπονδία ερευνά το θέμα και προσέφερε την πλήρη συνεργασία του. Επιπλέον θα συνεχίσει τις δικές του έρευνες που θα μείνουν εμπιστευτικές ανάμεσα στον σύλλογο για τον Νικολά.

Ο Νικολά θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα ματς και όσο η FA ερευνά την υπόθεση. Για το λόγο αυτό υπολογίζεται κανονικά για την αποστολή και για όσο διάστημα συνεχιστούν από την ομοσπονδία οι έρευνες».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: