Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κουτί ο Πελέ!!

«Ντου από Παντού» με τον Πελέ και τι μπορεί να κάνει μετά την μεταγραφή του από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα δυνατά του σημεία.
Υπάρχει ομάδα στον κόσμο που δεν θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ακόμα σπεσιαλίστα στα φάουλ; Όχι. Όλες επιθυμούν να έχουν όσο περισσότερους γίνεται, έτσι ώστε να μην ξέρει ο αντίπαλος τι να περιμένει.
Ό,τι πρέπει
Κι επειδή ο Ολυμπιακός ποντάρει πολύ στις στημένες φάσεις, αφού είναι αρκετά τα γκολ που έχει βάλει από φάουλ ή κόρνερ, γι’ αυτό και η μεταγραφή του Πελέ είναι ό,τι πρέπει. Είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις που κάνει.
Με σουτ εκτός περιοχής
Επίσης, ο Πελέ έχει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Άλλο ένα συν για τον παίκτη που πήρε ο Ολυμπιακός.
Ανασταλτικά – δημιουργικά
Στον Εργοτέλη, λοιπόν, έδειξε πολλά από τα θετικά του στοιχεία. Μπορεί να βοηθήσει και στο ανασταλτικό κομμάτι αφού μπαίνει δυνατά στις φάσεις, αλλά και στο δημιουργικό. Έχει αρκετά καλή τεχνική.
Κουτί
Έτσι όπως έχουμε δει μέχρι τώρα τόσο τον Πελέ, όσο και τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι αυτή η μεταγραφή έρχεται κουτί για τους ερυθρόλευκους.
Όλες οι μεταγραφές, βέβαια, είναι κάπου και λαχείο, ωστόσο ο Πελέ έχει αρκετές πιθανότητες να βγει σαν επιλογή του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο τάιμινγκ. Μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει ακόμα και στην Ίντερ για ένα διάστημα, ενώ δεν είναι και μεγάλος σε ηλικία.
Να μπει άμεσα
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες για τον άξονά του στο κέντρο, όμως ο Πελέ δείχνει να μπορεί να παίξει αμέσως και να δώσει βοήθειες εδώ και τώρα. Έχει καλή φυσική κατάσταση και είναι «ζεστός» αφού προέρχεται από αρκετά παιχνίδια. Θα μπει δυνατά στον ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα.
Ο καθρέφτης
Θα δείξει τι θα κάνει ο Πελέ, λοιπόν. Είναι, πάντως, μια μεταγραφή που έχει την λογική της κι αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Το τι θα γίνει, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Άπαντες στο γήπεδο κρίνονται, άλλωστε. Εκεί είναι ο καθρέφτης για όλους και για όλα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: