Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο Παντζιαράς ανέλαβε τον Πανσερραϊκό!!

pantziaras_16
Ο μέχρι πριν λίγες μέρες προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς  Ανδρέας Παντζιαράς είναι ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.
Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα  παρακολούθησε το φιλικό των «λιονταριών» με την Α.Ε. Νιγρίτας (νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσαούση και Στέργιου Τσιμίκα), ενώ μίλησε και με τους παίκτες.
Ο 37χρονος τεχνικός έδωσε σύνθημα άμεσης ανασύνταξης: «Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό και να δώσουμε παραπάνω από το 100% για να κερδίσουμε την άνοδο. Είμαστε στην 2η θέση, είμαστε μέσα στο κόλπο της ανόδου και πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο Πανσερραϊκός».
Ο Παντζιαράς θα κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Ακροποτάμου.
Ο Ανδρέας Παντζιαράς  δουλεύει για δεύτερη φορά στο Νομό Σερρών (Οδυσσέας Αναγέννησης), έχει δουλέψει ακόμη στον Πυρσό Γραβενών, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, τον Πλατανιά Χανίων και μέχρι πριν από λίγο στον Απόλλων Καλαμαριάς.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: