Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν υπάρχει προσέγγιση της Μπάρτσα για Αγουέρο»

Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα έχει προσεγγίσει τον Σέρχιο Αγουέρο ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν υπάρχει προσέγγιση της Μπάρτσα για Αγουέρο»
Κανένα θέμα δεν υπάρχει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Σέρχιο Αγουέρο όπως δήλωσε ο πατέρας του 25χρονου επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Λιονέλ Ντελ Καστίγιο, στην καταλανική Mundo Deportivo.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά θα ήθελα να δω πολύ τον Σέρχιο (Αγουέρο) και τον Μέσι να αγωνιστούν μαζί στην ίδια ομάδα», τόνισε αρχικά ο Ντελ Καστίγιο και πρόσθεσε:

«Ο Σέρχιο (Αγουέρο) και ο Λιονέλ (Μέσι)μιλούν πολύ περισσότερο μετά από την κλήρωση του Champions League. Είναι καλοί φίλοι και έχουν ξεκινήσει τα πειράγματα για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα».

Ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού προέβλεψε ότι οι «πολίτες» θα είναι αυτοί που θα ξεπεράσουν το εμπόδιο των «μπλαουγκράνα» για την φάση των «16» του Champions League: «Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα νικήσει με 2-0 στην Αγγλία και τουλάχιστον 1-0 στη Βαρκελώνη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: