Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Στα… νύχια του «Τίγρη»

Στεναχωρημένος -όπως είναι φυσικό- από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που δεν είναι διατεθειμένος πάντως να λάβει αποφάσεις εν θερμώ.

Στα… νύχια του «Τίγρη»
Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην είναι «σκασμένος» από την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Από τη στιγμή που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης -ίσως και πολύ πριν από αυτό- μουρμούρες ακούγονται για όλους. Για τους παίκτες, τον προπονητή, το σχεδιασμό… Τα πάντα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, το απόλυτο αφεντικό και ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τις ελπίδες του κόσμου της ΑΕΚ για ένα καλύτερο αύριο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προγραμματίζει ψύχραιμα τις κινήσεις για μια καλύτερη μέρα.

Άλλωστε, ο «Τίγρης» δεν είναι χθεσινός στο χώρο του ποδοσφαίρου και γνωρίζει καλά πως οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται μετά από σκέψη και στη βάση σοβαρού προγραμματισμού.

Επομένως, εξελίξεις είναι λογικό να περιμένει κανείς στην ΑΕΚ, μόνο που αυτές θα έρθουν στην ώρα τους και όχι υπό το βάρος της φόρτισης που δημιουργεί ένα κακό αποτέλεσμα ή ακόμη και μια τραγική εμφάνιση, που όπως είναι λογικό, έχει θορυβήσει τον κόσμο της «Ένωσης».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: