Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Να είμαστε άνθρωποι και όχι ΖΩΑ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εύχεται μέσω του blog του στο Gazzetta.gr τι θα ήθελε να του φέρει η νέα χρονιά.
Μέρες που είναι θα πω τι θέλω να μου φέρει ο Αγιος Βασίλης. Ξεκινάω με σειρά προτεραιότητας: Πρώτα από όλα υγεία σε μένα , σε όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα , αλλά αν είναι δυνατόν και σε όλο το κόσμο το 2014. Η υγεία είναι το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ και όποιοι το έχουμε πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί και προνομιούχοι. Ολα αντιμετωπίζονται, το σοβαρό πρόβλημα υγείας όχι.
Το δεύτερο πράγμα, που θέλω είναι να φέρει ο Αγιος Βασίλης τη νέα χρονιά περισσότερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Διότι το είδος αρχίζει και σπανίζει. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν θα εύχονται κάτω από ένα άρθρο σου «χρόνια λίγα για σένα» επειδή είναι Ολυμπιακός και εσύ Παναθηναϊκός και έχετε διαφορετικές απόψεις για το ποδόσφαιρο.
Από κει και πέρα να πω τι θέλω να μου φέρει ο Αγιος Βασίλης και για το ποδόσφαιρο και την ομάδα μου: Κατ'αρχάς να διώξει όλους αυτούς που βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων και έχουν φθάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο χάλι, που είναι σήμερα. Στο πρωτάθλημα του ενός, που επειδή επενδύει, αν κάποιος άλλος επενδύσει δεν μπορεί να είναι πρώτος και η καλύτερη περίπτωση είναι να βγαίνει δεύτερος και να παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Να φέρει στον Παναθηναϊκό οικονομική εξυγίανση , χρήματα, που θα τον βοηθήσουν να ξεφύγει από την δύσκολη οικονομική κατάσταση, που είναι σήμερα και με το αγωνιστικό πλάνο, που ΥΠΑΡΧΕΙ για πρώτη φορά μετά από χρόνια να μπορέσει η ομάδα να γίνει και πάλι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Να φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερους επενδυτές, που όλοι μαζί μπορεί με την δύναμή τους να διώξουν την σαπίλα και τα λαμόγια, που εκτελούν εντολές του ενός και να έρθουν στην θέση τους σοβαροί άνθρωποι , άνθρωποι του ποδοσφαίρου, που ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για το καλό του ποδοσφαίρου.
Θα πει κάποιος τώρα «Ονειρά γλυκά» . Δεν απαγορεύεται να ονειρεύομαι. Και εξάλλου είπα να ζητήσω και εγώ κάποια δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Καλή χρόνια σε όλους με ΥΓΕΙΑ για όλους άσχετα αν είστε Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες. Είπαμε να είμαστε άνθρωποι όχι ΖΩΑ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: