Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Ενωμένοι στην Καλαμαριά»

kalamaria_47
Ο γενικός αρχηγός της Καλαμαριάς, Γιάννης Λουιζίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(29/12) συμβάν που συνέβη, για τον πρόεδρο της ομάδας αλλά και για την επιλογή του κ.Αλεξίου στον πάγκο της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτά που συνέβησαν. Με κάποιος λόγους τους οποίους δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε κάποιοι οπαδοί της ομάδας ζητήσανε να μην γίνει η πρόσληψη του κ.Αλεξίου. Δεν νομίζω ότι γίνονται έτσι πλέον οι συνεργασίες της ομάδας. Για τις συνεργασίες αποφασίζει η διοίκηση η οποία αναλαμβάνει και όλα τα οφέλη αλλά και την ευθύνη που θα επιφέρει αυτή η συνεργασία.
Όπως είδατε βγήκαν πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης στον πρόεδρο και στην διοίκηση της ομάδας αλλά και της στήριξης στον προπονητή. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική και ποιο σκεπτικό εκφράσανε με τέτοιο τρόπο την επιθυμία τους. Όλοι αυτοί που δημιούργησαν χθες(29/12) αυτό στο σκηνικό, λέγανε μπράβο που πήραμε την ομάδα από την λάσπη και τον έφερε ο πρόεδρος εκεί που την έφερε.
Εμείς θεωρήσαμε ότι κ.Αλεξίου αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το συμφέρον της ομάδας μας και ορίσαμε ότι αυτήν την στιγμή ο κ.Αλεξίου είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την ομάδα.
Είμαστε από τις λίγες ομάδας που λειτουργούμε σωστά οικονομικά, αυτά που μπορούμε , αυτά συμφωνούμε και αυτά δίνουμε. Δεν χρωστάμε πουθενά και σε κανέναν.
Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να στηρίξουμε την ομάδα και των πρόεδρο, να μην την κρίνουμε από μακριά. Όλοι ενωμένοι να σπρώξουμε την ομάδα και να την βοηθήσουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: