Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τον θέλει η… μισή Super League!!

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι περιζήτητος στην Ελλάδα; Ποιοι σύλλογοι τον θέλουν και ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό της; Διαβάστε το θέμα του sportdog!
Ευκαιρία για μεταγραφές παικτών από την Κύπρο φαίνεται πως βρήκαν οι ελληνικές ομάδες, καθώς στην ΑΕΚ Λάρνακας λόγω οικονομικών προβλημάτων έρχεται... μεγάλο κύμα αποχωρήσεων και ήδη ένας από τους ποδοσφαιριστές της είναι περιζήτητος στην Σούπερ Λιγκ!
Η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον 28χρονο αριστεροπόδαρο χαφ Λουσέρο, ο οποίος έκανε πέρσι σούπερ σεζόν στον Πανθρακικό. Για τον Αργεντινό λοιπόν άσο ήδη έχουν «ψαχτεί» ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς και η Καλλονή!
Ωστόσο, σημαντικό προβάδισμα για την απόκτησή του έχει ο ΠΑΣ του Σάκη Τσιώλη. Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός τον ήθελε πάρα πολύ και το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο τότε η διοίκηση είχε… κόψει τη μεταγραφή. Τώρα όμως η περίπτωσή του επέστρεψε στο μπλοκάκι του και σύμφωνα με τα πλάνα του, τον προορίζει για νέο… Ντε Βιντσέντι!
Το... πρόβλημα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό όμως, είναι ότι δεν θέλει 6μηνο συμβόλαιο, αλλά και το υψηλό κασέ του, καθώς αυτή την στιγμή «καθαρίζει» στην Κύπρο πάνω από 120.000 ευρώ! 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: