Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Έξω και ο Χένρι!!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους Λέικερς και τον Μάικ Νταντόνι, ο οποίος είδε ακόμη έναν γκαρντ του, τον Ξαβιέρ Χένρι, να αποχωρεί τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι με τους Σίξερς.

Μόλις 4,30 λεπτά κατάφερε να παίξει στο χθεσινό παιχνίδι των Λέικερς με τους Σίξερς ο Ξαβιέρ Χένρι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, στην προσπάθειά του να τελειώσει την φάση στον αιφνιδιασμό πάτησε πολύ δυνατά, αλλά άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό γόνατο και να αποσυρθεί στον πάγκο.

Η περιφέρεια των «λιμνανθρώπων» είναι «γυμνή» καθώς ακόμη δεν έχουν επανέλθει στην ενεργό δράση οι Νας, Μπλέικ, Φάρμαρ και Μπράιαντ.

Ο Χένρι που είχε ξεκινήσει μέχρι στιγμής καλά την σεζόν (10,4 πόντους, 2,8 ριμπάουντ) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Το βάρος πλέον πέφτει στους ώμους του Τζόντι Μίκς (ο οποίος είναι ένας καθαρός σκόρερ, που θα αναγκαστεί να παίξει πλέι-μέικερ), και του νεοαποκτηθέντα Κένταλ Μάρσαλ. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: