Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Γκοϊάν «Χαίρομαι για τον Τσιπριάν»

Χαρούμενος δήλωσε σε site της πατρίδας του ο Ρουμάνος διεθνής αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Ντορίν Γκοϊάν, για τον διαφαινόμενο ερχομό του συμπατριώτη του Τσιπριάν Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό.

Γκοϊάν «Χαίρομαι για τον Τσιπριάν»
Ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Ντορίν Γκοϊάν δήλωσε χαρούμενος για την διαφαινόμενη μεταγραφή του συμπατριώτη του Τσιπριάν Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Στεάουα Βουκουρεστίου φημολογείται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Οι δηλώσεις του Ντορίν Γκοϊάν στο ρουμάνικο «Dolce Sport»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Αν έχει υπογράψει σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο αγαπητή ομάδα στην Ελλάδα, η ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, παίζει στο Champions League, κι έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές. Χαίρομαι που ο Τσιπριάν έρχεται στον Ολυμπιακό, θα είναι μόλις δυο ώρες μακριά από μένα. Σίγουρα θα συναντηθούμε.

Πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες εκεί και θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Ακόμα η Αθήνα είναι μια πολύ όμορφη πόλη και θα αρέσει στον Τσιπριάν
».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: