Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ποκετίνο: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον απογοητεύτηκε με την ήττα από την Έβερτον (2-1) καθώς θεωρεί πως η καλή εμφάνιση θα μπορούσε να φέρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Ποκετίνο: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο»
Με μια ισοπαλία θα ήταν ικανοποιημένος ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον αγώνα της Σαουθάμπτον με την Έβερτον, αφού πιστεύει ότι η εμφάνιση της ομάδας του ήταν ιδιαίτερα καλή και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

«Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αλλά εξακολουθεί να είναι κρίμα το γεγονός ότι βγήκαμε από τον αγώνα χωρίς να πάρουμε ούτε ένα βαθμό ενώ αξίζαμε περισσότερα», δήλωσε ο τεχνικός των «αγίων». «Οι παίκτες μου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος έφυγαν με… άδεια χέρια», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γκαστόν Ραμίρες, ο οποίος ήταν ο σκόρερ της ομάδας, απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του σήμερα. Είναι στο σωστό δρόμο. Με τον καιρό και παίζοντας περισσότερα παιχνίδια θα καταφέρει να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να γίνει καλύτερος παίκτης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: